Loading...
Skip to Content
Home  Diensten  Retour

Retour

Retourprocedure en -termijn:

Bij SamElek streven we naar klanttevredenheid en willen we ervoor zorgen dat je een soepele retourervaring hebt. Hieronder leggen we ons retourbeleid uit, inclusief de retourtermijn en de terugbetalingsprocedure:

Retourrecht van 14 Dagen:

We begrijpen dat er soms redenen kunnen zijn om een product te retourneren. Daarom bieden we een retourrecht van 60 dagen op de meeste van onze producten. Dit betekent dat je binnen 60 dagen na ontvangst van je bestelling in aanmerking komt voor een retourzending.

Belangrijke Retourinstructies:

Voordat je een product naar ons terugstuurt, vragen we je vriendelijk om de volgende belangrijke instructies te volgen:

Ongebruikte Staat: Het geretourneerde product moet in ongebruikte staat verkeren en mag geen sporen van gebruik vertonen. Houd er rekening mee dat, zodra je een product in gebruik neemt, het jouw eigendom wordt en je recht op retour vervalt.
Originele Verpakking: Zorg ervoor dat het product wordt teruggegeven in zijn originele, onbeschadigde verpakking.
Compleetheid: Het product moet compleet zijn en inclusief handleidingen, documentatie en alle geleverde toebehoren worden geretourneerd.
Terug in Oorspronkelijke Staat: We verwachten het product terug in dezelfde staat als waarin jij het hebt ontvangen.
Ordernummer: Voeg alsjeblieft een kopie van het ordernummer toe in de doos. Zonder ordernummer in de doos kunnen we je retourverwerking niet uitvoeren.
Retourprocedure:

Als je een product wil retourneren, stuur je het terug naar ons magazijn op het volgende adres:

Retour SamElek

Gieterijstraat 106B /1

3600 Genk

Vergeet niet een kopie van de order of leverbon én het ordernummer toe te voegen in de doos.

Je bent verantwoordelijk voor de retourverzending en de daarbij horende kosten, zoals bepaald door de Europese wetgeving over het retourneren van producten. Zodra we je retour hebben ontvangen, zullen we de geretourneerde producten controleren. Als we schade of ontbrekende onderdelen vaststellen, zullen we je hiervan op de hoogte stellen.

Terugbetaling:

Na goedkeuring van je retour streven we ernaar om je zo snel mogelijk terug te betalen. Houd er rekening mee dat de terugbetaling tot 5 werkdagen na ontvangst van de retour kan duren. Als het bedrag na deze termijn nog niet op je rekening staat, neem dan contact op met onze klantendienst voor verdere assistentie.

Producten uitgesloten van retour:
• producten die op maat werden gemaakt
• producten op bestelling
• verzegelde producten waarvan je na levering het zegel hebt verbroken
• kabel of draad die per meter wordt verkocht
• rollen kabel of draad met geopende of beschadigde verpakking
• batterijen